ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

English facebook-icon-preview-1 Colour Full insta

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ - 2019

Το Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ ανακοινώνει τη διοργάνωση της 19ης Πλατφόρμας Χορογραφίας Κύπρου κατά την περίοδο 1-3 Νοεμβρίου 2019. Η 19η Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου αποτελεί την εξέλιξη της διοργάνωσης Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου και αποσκοπεί στην πιο στοχευμένη παραγωγή νέων έργων σύγχρονης χορογραφίας καθώς και στην ανάδειξη νέων σύγχρονων δημιουργών. Η 19η διοργάνωση εισάγει δύο κατηγορίες συμμετεχόντων, διαφοροποιώντας ανάμεσα στους χορογράφους με περισσότερα από πέντε ολοκληρωμένα έργα και  νέους χορογράφους.  Για την ενίσχυση των νέων δημιουργών  εισάγεται επίσης ο θεσμός του Μέντορα και το Βραβείο Νέου Χορογράφου.

Όλες οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Ριάλτο, στο οποίο έχει ανατεθεί από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού η ευθύνη της διοργάνωσης. Η  Στέγη Σύγχρονου Χορού Λεμεσού  θα διοργανώσει τις παράλληλες εκδηλώσεις.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τις πληροφορίες και έντυπο υποβολής συμμετοχής από την ιστοσελίδα της Πλατφόρμας Χορογραφίας Κύπρου www.cyprusdanceplatform.com, του Θεάτρου Ριάλτο www.rialto.com.cy καθώς και των Πολιτιστικών Υπηρεσιών (www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies, Σύνδεσμος «Θεσμοί Διοργανώσεις»).