ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

18η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2018

ANAKOINΩΣΗ

18η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2018

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ διοργανώνουν τη 18η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου στις 2, 3 και 4 Μαρτίου 2018 στο Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ στη Λεμεσό. Η 18η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου αφορά μόνο νέα έργα σύγχρονου χορού (σόλο, ντουέτο ή παράσταση με περισσότερα άτομα) τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης λήγει την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 στις 14.00. Μετά την ημερομηνία αυτή καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα ειδικά έντυπα υποβολής αίτησης από την ιστοσελίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών (www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies, Σύνδεσμος «Θεσμοί-Διοργανώσεις»), τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Ιφιγενείας 27, Στρόβολος) ή την ιστοσελίδα της Πλατφόρμας Σύγχρονου Χορού Κύπρου www.cyprusdanceplatform.com.

Η πραγματοποίηση της 18ης Πλατφόρμας Σύγχρονου Χορού Κύπρου είναι δυνατόν να επηρεαστεί από ενδεχόμενες δημοσιονομικές περικοπές.

Κανονισμοί

Έντυπο Συμμετοχής

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player